Mød os

Læge Rie Sprange

Speciallæge i almen medicin siden 2016, uddannet læge siden 2006.

Tidligere arbejdet som vikar i almen praksis, desuden arbejdet på medicinsk-, psykiatrisk-, mave-tarmkirurgisk-, gynækologisk/obstetrisk-, børnepsykiatrisk- og børneafdeling.

Født 1977, gift og har 3 børn.

Medlem af Dansk Selskab for Almen Medicin og Praktiserende Lægers Organisation

 

Læge Stine Falch

Speciallæge i almen medicin siden 2016, uddannet læge siden 2008.

Tidligere arbejdet som vikar i almen praksis, desuden arbejdet på medicinsk-, geriatrisk-, psykiatrisk-, ortopædkirurgisk-, gynækologisk/obstetrisk- og børneafdeling. Uddannet fysioterapeut i 2000.

Født 1976 og har 3 børn.

Medlem af Dansk Selskab for Almen Medicin og Praktiserende Lægers Organisation

Sygeplejerske Karin Nikolajsen

Født 1964, gift og har 2 voksne børn

Karin er uddannet sygeplejerske i 1988 og har bred erfaring indenfor almen praksis samt hjemmepleje. Hun har desuden arbejdet flere år på hospital og taget mange kurser løbende. Karin varetager kontrol af kroniske lidelser som fx diabetes og KOL, vejleder om vægttab og rygestop samt foretager graviditetsundersøgelser. Karin har været ansat i klinikken siden 2009.

 Social- og sundhedsassistent Helle Mandrup

Født 1964, gift og har 1 voksen søn

Helle er uddannet sygehjælper i 1989 og Social- og sundhedsassistent i 1999. Hun har gennem flere år arbejdet på hospital samt i hjemmeplejen og hun har de seneste år oparbejdet erfaring indenfor almen praksis. Helle varetager sekretærfunktionen og telefontiden om formiddagen. Om eftermiddagen tager Helle sig af sygeplejen som f.x kontrol af kroniske sygdomme, P-pille kontroller, første graviditetssamtale, blodprøver, børnevaccinationer, suturfjernelse samt sårbehandling.

Helle har været ansat siden oktober 2018